WE HEBBEN ‘M! DE VEGAN AWARD 2015

06
nov
2015
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Vorig jaar ontvingen we de ‘vegan award’ voor beste cateraar 2014 en dit jaar heeft The Dutch Weed Burger deze mooie prijs voor de tweede keer in ontvangst mogen nemen!

Afgelopen jaar hebben we keihard gewerkt om een krachtige impact te realiseren met The Dutch Weed Burger. The Dutch Weed Burger werd voor het eerst buiten de Benelux geserveerd en wel op de Wereld Expo in Milaan! Het festivalseizoen begon in mei met een waanzinnig fort op de Rollende Keukens in Amsterdam. Op Down the Rabbit Hole braken we echt door en daarmee verwierven we een plek op Lowlands 2015, strak voor de Alpha-tent. In oktober verscheen Groente uit Zee, Lisette’s nieuwe boek over zeewier en lanceerden we The Dutch Weed Bagel in samenwerking met Bagels & Beans. En dan nu de Vegan Award! Ongekende mijlpalen waar we heel trots op zijn! Wij danken jullie, al onze fans & believers, voor deze successen, want jullie geloof heeft ons gebracht waar we nu zijn!