Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic
Producten

Delicious Weed

Wij serveren het beste dat het plantaardige koninkrijk te bieden heeft. Al onze gerechten zijn volledig plant-powered en verrijkt met zeewier en micro-algen van onder andere zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde.

Delicious Weed

The Dutch Weed Burger

De beste burger op de planeet, voor de planeet! Onze Weed Burger is al miljoenen keer verkocht en verleidt keer op keer mensen tot het maken van een plantaardige keuze. De Weed Burger is gemaakt met eiwitrijke bonen en verrijkt met verse Royal Kombu uit de Oosterschelde.

Sea Nuggets

Goudgroen, zilt en crunchy. Onder de krokante laag van de Nuggets verschuilt een malse en sappige structuur. Gemaakt van peulvruchten en lokaal geteelde Royal Kombu zeewier flakes.

SeaSticks

Ocean flavour, planet saver. Onze crunchy SeaSticks zijn dé duurzame en tasty vervanger van vissticks. Verrijkt met de wieren dulse en zeesla voor een unieke fishy taste.

Weed Balls

Weedballs

Geïnspireerd door de traditionele bitterbal, hebben we nu ook deze borrelsnack in ons assortiment. De balletjes zijn gevuld met een ragoût gemaakt van de Japanse shiitake paddestoel en Nameko- en koningsoester-zwammen.  

Waar te eten?

The Dutch Weed Burger ligt in supermarkten door heel Nederland. Of je bestelt onze Weeds bij een van onze verkooppunten voor de horeca. Maar je kunt de Weed Burger ook bij zo’n 200 restaurants door heel Nederland en daar buiten eten. In de zomer staan we op de grootste festivals met onze food truck. Waar je onze producten ook eet: EAT WEED, LIVE LONG!

Ingrediënten