o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn Crisp Coop Picnic
Producten

Delicious Weed

Wij serveren het beste dat het plantaardige koninkrijk te bieden heeft. Al onze gerechten zijn volledig plant-powered en verrijkt met zeewier en micro-algen van onder andere zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde.

Delicious Weed
Weed Burger

The Dutch Weed Burger

De beste burger op de planeet, voor de planeet! Onze Weed Burger is al miljoenen keer verkocht en verleidt keer op keer mensen tot het maken van een plantaardige keuze. Een superlekkere en originele burgersensatie door de malse patty, de frisse romige saus en de groene burgerbun. De Weed Burger is gemaakt met eiwitrijke bonen en verrijkt met verse Royal Kombu uit de Oosterschelde.

Sea Nuggets

Goudgroen, zilt en crunchy. De Sea Nuggets zijn gefrituurde, knapperige bites met een heerlijke umami-smaak.

Weed Doggs

Deze vegan pitbull onder de doggs heeft een basis van erwten en oesterzam, en is verrijkt met de wieren Zeesla en Dulse. Deze plantaardige hotdog combineert een sappige, stevige bite met een rokerige en fris ziltige smaak. 

Weedballs

Weed Balls

Geïnspireerd door de traditionele bitterbal, hebben we nu ook deze borrelsnack in ons assortiment. De balletjes zijn gevuld met een ragoût gemaakt van de Japanse shiitake paddestoel en Nameko- en koningsoester-zwammen.  

Seawarma

Seawharma

Gemaakt van geroosterde, eiwitrijke sojabonen en op smaak gebracht met Zeeuws zeewier en Arabische specerijen. Heerlijk op een traditioneel flatbread.

Waar te eten?

The Dutch Weed Burger bestel je in onze shop of bij zo’n 200 restaurants door heel Nederland en daar buiten, op (inter)nationale festivals en andere events. Catering doen we ook! 

Ingrediënten