Producten

Wij serveren het beste dat het plantaardige koninkrijk te bieden heeft. Al onze gerechten zijn volledig plant-powered en verrijkt met zeewier en micro-algen van onder andere zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde.

Weed Burger

The Dutch Weed Burger

De beste burger op de planeet, voor de planeet! Onze Weed Burger is al miljoenen keer verkocht en verleidt keer op keer mensen tot het maken van een plantaardige keuze. Hij geeft dezelfde sensatie als vlees, maar zonder het leed en met alle gezondheidsvoordelen. De Weed Burger is gemaakt met eiwitrijke bonen en verrijkt met verse Royal Kombu uit de Oosterschelde.

Weedballs

Weed Balls

Geïnspireerd door de traditionele bitterbal, hebben we nu ook deze borrelsnack in ons assortiment. De balletjes zijn gevuld met een ragoût gemaakt van de Japanse shiitake paddestoel en Nameko- en koningsoester-zwammen.  

Weed Dogg

The Dutch Weed Dog

Deze vegan pitbull onder de dogs is gemaakt van seitan, verrijkt met Royal Kombu flakes en chipotle. Deze plantaardige hotdog laat zijn tanden zien!

Seawarma

Seawharma

Deze meesterlijk lekkere gegrilde seitan is op smaak gebracht met Zeeuws zeewier en Arabische specerijen en wordt geserveerd in een traditionele flatbread.

Sea Nuggets

Goudgroen, zilt en crunchy. De Sea Nuggets zijn gefrituurde, knapperige bites met een zoutige zeesmaak en doen wat denken aan kibbeling.

Waar te eten?

The Dutch Weed Burger bestel je in onze shop of bij zo’n 200 restaurants door heel Nederland en daar buiten, op (inter)nationale festivals en andere events. Catering doen we ook! 

Eat Weed Live Long
Eat Weed Live Long