Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

Win een échte Schiffmacher tattoo (actie is gesloten)

– De actie is nu gesloten – We hebben de handen ineen geslagen met de getalenteerde tattoo-artiesten Henk en Morrison Schiffmacher.

Morrison Schiffmacher en haar vader Henk Schiffmacher runnen samen een shop aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Henk, inmiddels 70 jaar oud, draagt het stokje steeds verder over aan zijn dochter, die inmiddels ook als volleerd tattoo artist door het leven gaat.

Beiden supporten ze onze plant-based missie! Morrison: “Ik koop de Weed Burger geregeld. Superlekker! Het is zo gemakkelijk om vlees links te laten liggen, wanneer het ‘nieuwe’ eten zo goed smaakt”. Naast onze  BurgerDoggs en  Nuggets hebben we nu een nieuwe Weed: de  SeaSticks. Onze crunchy SeaSticks zijn dé duurzame en tasty vervanger van vissticks. Verrijkt met de wieren dulse en zeesla voor een unieke fishy taste.

#VOORWEEDDURFT

De hele maand juli kon je kansmaken op een échte Schiffmacher tattoo als je jouw Weeds deelde op socials met #voorweeddurft. De winactie is nu gesloten.

Legends love Weed

Henk en Morrison hebben voor ons meerdere unieke designs met de zee als inspiratie ontworpen. En dat is niet voor niets. Zeewier is een van onze belangrijkste ingrediënten. Het zorgt voor een unieke umami smaak en zit ook nog eens bomvol met goede voedingsstoffen zoals mineralen en eiwitten. Ontdek  meer  over zeewier.

De sailor tattoo is een klassieker. Wist je dat je vroeger je tatoeages moest verdienen? Zwaluwen stonden voor 5000 zeemijlen afgelegd, een anker stond voor het feit dat je de Atlantische oceaan over was gevaren en een zeilschip als je Kaap Hoorn was rondgevaren.

Ingrediënten