Onze missie

The Dutch Weed Burger op jouw menu?

Hier lees je alles over hoe je een proefpakket bestelt en de prijs- en bestelinformatie aanvraagt. Ben je al klant? Plaats hier je bestelling.

Onze producten

Heb jij een eigen restaurant of ben je chef en wil je onze producten ook op de menukaart? De beste burger op de planeet, voor de planeet serveren? Onze burger, verrijkt met krachtige Royal Kombu, is namelijk de Wagyu onder de vegaburgers. Dat kan: wij leveren onze Dutch Weed Burger, in combinatie met de algengroene Weed Bun en frisse Weed Sauce aan restaurants in binnen- en buitenland.

Naast deze plant-based held leveren we ook onze Weed Balls (Zeewierbitterballen). 100% plantaardig en ontzettend lekker!

Vraag een proefpakket aan

Benieuwd hoe onze producten smaken? En ontvang je graag meer informatie over de voedingswaarden waar we zo trots op zijn, de ultieme bereidingswijze, levering en kosten van onze producten? Vul dan onderstaand formulier in of bel met ons via +31 (0)6 24 85 76 39.

Ben je al klant bij ons? Geef dan direct een bestelling bij ons door!

  Ik heb interesse in:
  Weed Burger & Weed Balls
  Weed Doggs & Seawharma

  Ik ontvang graag een proefpakket:
  Ja

  Dit is The Dutch Weed Burger

  We are not gonna fight the old, but built the new. Dit doen we door guilt free pleasures te creëren. We maken next-level vegan seafood: lekker en verrijkt met duurzaam geteeld, premium zeewier en micro-algen van zeewierboerderij Zeewaar in Nationaal Park de Oosterschelde, om het een boost aan nutriënten én onze typische umami smaak te geven.

  Onze missie? Een paradigma-shift teweegbrengen: op naar een wereld waar een plantaardige levensstijl niet meer dan normaal is. Door het streetfood-concept kan iedereen op een toegankelijke manier kennismaken met de plantaardige keuken: mét de zilte beleving van de zee, zonder het gebruik van dierlijke ingrediënten. Al onze producten zijn duurzaam ontwikkeld, palmolievrij, vegetarisch, vegan, koosjer en halal!

  Benieuwd hoe je onze weed burger klaarmaakt?

  Ingrediënten