Dutch Weed op jouw menu?

Hier lees je alles over hoe je een proefpakket bestelt en de prijs- en bestelinformatie aanvraagt. En wat meer over ons. Ben je al klant? Plaats hier je bestelling.

DIT ZIJN ONZE PRODUCTEN
Heb jij een eigen restaurant of ben je chef en wil je onze producten ook op de menukaart? De beste burger op de planeet, voor de planeet serveren? Onze burger, verrijkt met krachtige Royal Kombu, is namelijk de Wagyu onder de vegaburgers. Dat kan: wij leveren onze Dutch Weed Burger, in combinatie met de algengroene Weed Bun en frisse Weed Sauce aan restaurants in binnen- en buitenland.

Naast deze plant-based held leveren we ook onze Dutch Weed Dog (compleet met broodje), Weedballs (Zeewierbitterballen) en Sea Nuggets. Allemaal 100% plantaardig en ontzettend lekker!

VRAAG INFORMATIE & EEN PROEFPAKKET AAN
Ontvang je graag meer informatie over de voedingswaarden waar we zo trots op zijn, de ultieme bereidingswijze, levering en kosten van onze producten? Vul dan onderstaand formulier in of bel met ons via +31 (0)6 24 85 76 39. Benieuwd hoe ‘t smaakt? Vraag gelijk een gratis proefpakket aan.

Ben je al klant bij ons? Geef dan direct een bestelling bij ons door!

  Ik heb interesse in:
  The Dutch Weed Burger
  Sea Nuggets
  Weedballs

  Ik ontvang graag een proefpakket:
  Ja

   

  DIT IS THE DUTCH WEED BURGER
  Wij organiseren een muiterij in de fastfood-industrie om het bedrijfsleven, de politiek, NGO’s, boeren en consumenten te laten zien dat er andere eetmogelijkheden aan de horizon liggen waar de natuur, de dieren en de mens baat bij hebben. We maken next-level vegan seafood: vet lekker en verrijkt met duurzaam geteeld, premium zeewier en micro-algen van zeewierboerderij Zeewaar in Nationaal Park de Oosterschelde, om het een boost aan nutriënten én onze typische umami smaak te geven. 

  We hebben een eigen restaurant in Amsterdam, een foodtruck en twee mobiele keukens voor (inter)nationale events en leveren aan ruim 200 restaurants door heel Nederland en net daarbuiten, via selectieve distributie.

  Onze missie? Een paradigma-shift teweegbrengen: op naar een wereld waar een plantaardige levensstijl niet meer dan normaal is. Door het streetfood-concept kan iedereen op een toegankelijke manier kennismaken met de plantaardige keuken: mét de zilte beleving van de zee, zonder het gebruik van dierlijke ingrediënten. Al onze producten zijn duurzaam ontwikkeld, palmolievrij, vegetarisch, vegan, koosjer en halal!