We believe that mankind can thrive on earth. To get there we must transition to a plant-based food culture

Onze missie

Wij geloven dat plantaardig leven de sleutel is tot verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie of totale wereldvrede.

Serving positive change

We organiseren een muiterij in de fastfood industrie om het bedrijfsleven, de politiek, NGO’s, boeren en consumenten te laten zien dat er andere mogelijkheden aan de horizon liggen waar de natuur, de dieren en de mens baat bij hebben. Wij Weedheads geloven dat The Dutch Weed Burger deze overgang wereldwijd kan versnellen.

The Weed Burger manifest

Welcome to the House of Seaweed, a place where everybody prospers and everybody wins. Where we live and let live. Because our food is grown, not born. This is the new paradigm: 100% plant-based, 100% delicious. Be an agent of change and choose plants on your plate, as often as you can. For the animals. For the planet.

In de woorden van Mark

“Ik besef steeds meer in wat voor een bijzondere tijd we leven. Een tijd waarin alle grote dilemma’s op ons bord liggen. Toen ik in 2012 met mijn camera door New York liep en met Lisette het ene na het andere waanzinnig goede vegan restaurant bezocht, wist ik dat dit het begin was van een nieuwe tijd. We hadden nog nooit zo lekker gegeten! En we werden omver geblazen door de creatieve en culinaire mogelijkheden die de plantaardige keuken in huis bleek te hebben.

De documentaire die we daarover maakten was het startschot van een groot avontuur, The Dutch Weed Burger. Wij geloven dat de plantaardige keuken de sleutel is tot echte verandering. Of het nou gaat om het einde van de ellende in de bio-industrie, het verduurzamen van de economie of totale wereldvrede.

De oplossing voor al deze vraagstukken ligt op je bord. De keuze is aan jou!”

Mark Kulsdom
Co-founder van The Dutch Weed Burger 

Ingrediënten