Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic
The Dutch Weed Burger Team

Dit zijn onze Weedtailers

Zij werken elke dag aan het uitbreiden van onze Kind Rebel Tribe

Dit zijn onze Weedtailers

Dit zijn onze founders en de Weedtailers die de message van The Dutch Weed Burger elke dag verspreiden!

Mark Kulsdom

Co-Founder & CEO

Na een intensieve periode als dierenrechtenactivist volgde Mark Lisette in 2012 naar New York als documentairemaker. Niet veel later werd het concept van The Dutch Weed Burger geboren. Tegenwoordig vervult Mark de rollen van founder, CEO, impact officer, creatieve spil én vegan grillmeister. Zonder Mark geen Weed Burgers! Zijn liefde voor zeewier uit hij graag door het dragen van zijn Algae Boy kostuum.

Team: Dirk Hanekroot

Dirk Hanekroot

Business developer

Officieel is hij Business Developer, maar eigenlijk bestaat er geen functietitel die omschrijft wat Dirk allemaal voor The Dutch Weed Burger doet. Productontwikkeling, business development, financiën, operations… Dirk regelt het allemaal. Dat Dirk van alle markten thuis is, bewijst hij ook als fanatiek triatlon atleet! Fun fact: vroeger was Dirk helemaal niet zo sportief. Zou het dan toch door die eiwitrijke Weed Burgers komen?

Veronique Dries

Commercial director

Met de komst van Veronique is het Dutch Weed Burger team een bewuste levensgenieter rijker. Met veel enthousiasme weet Veronique velen te overtuigen om duurzamere en gezondere voedselkeuzes te maken. Veronique is altijd in beweging, en The Dutch Weed Burger dus ook. Geen woorden maar daden. Het zal dan ook vast niet meer lang duren voordat onze gerechten overal ter wereld geserveerd worden! Door haar liefde voor yoga en boswandelingen blijft Veronique in de tussentijd heerlijk relaxed.

Thera Visser

Social Media & Online Marketing

Fotograferen, blogs schrijven, social media onderhouden… a piece of cake voor Thera! Al jaren deelt ze als social media manager de mooiste content met onze fans. Voor deze vegan influencer hebben Facebook, Instagram en Youtube al lang geen geheimen meer. Haar creatieve skills zet Thera ook graag in voor het bouwen van haar huis op wielen, waarmee ze binnenkort over de wereld zal reizen. Naar eigen zeggen waren het adopteren van een vegan levensstijl én van grasparkiet Uckie haar beste keuzes tot nu toe.

Lisette Kreischer

Co-Founder

Benieuwd hoe je een Weed Burger omtovert tot een culinair feestmaal? Dan ben je bij Lisette aan het juiste adres! In 2012 reisde deze food pionier samen met Mark naar New York om uitgebreid kennis te maken met de smaken van de zee. Samen met Mark bedacht zij The Dutch Weed Burger, waarmee ze ook Nederland kennis liet maken met de wondere wereld van zeewier. Weet je niet wat je wil eten vanavond? Sla dan één van haar kookboeken open en je hebt meteen genoeg plantaardige inspiratie voor de rest van het jaar.

Ingrediënten