Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

De beste burger op de planeet, voor de planeet! Gemaakt met eiwitrijke bonen, verrijkt met verse Royal Kombu en geserveerd op de enige echte groene Weed Bun. The Dutch Weed Burger is een gezonde, voedzame vegan burger die je eenvoudig thuis klaarmaakt. Kijk hieronder om vegan burgers te bestellen.

Vegan burgers bestellen

Trek in een goede vegan burger? The Dutch Weed Burger is een van de gezondste hamburgers ter wereld, met zeewier als lekkere smaakmaker! The Dutch Weed Burger is volledig plantaardig. En daarmee vegetarisch, veganistisch, koosjer én halal.

Je kunt The Dutch Weed Burger nu ook thuis bestellen. Bestel via onze webshop een pakket naar keuze. Je ontvangt een box met bevroren patty’s, broodjes en onze huisgemaakte Weed Sauce.

Recepten The Dutch Weed Burger

Je kunt The Dutch Weed Burger helemaal maken zoals jij het lekker vindt. Gebruik verschillende toppings zoals vegan kaas, vegan bacon, gebakken oesterzwammen of avocado. Inspiratie nodig? Bekijk onze recepten.

Meer over The Dutch Weed Burger

Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Zeewier is een hoogwaardige eiwitbron, de teelt neemt geen kostbare landbouwgrond in beslag en het verbruikt nauwelijks zoet water.

Met plantaardige voeding als basis en zeewier als de voornaamste bron van eiwitten kunnen we ons ecosysteem ontlasten: door de impact van de vlees- en zuivelindustrie te minimaliseren, de uitstoot van broeikasgassen terug te brengen, duizenden liters vers water te besparen en duizenden hectare grond – wat nu voor veeteelt gebruikt wordt – te herstellen.

Bestel hier The Dutch Weed Burger.

Ingrediënten