Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic
Weedballs

Weed Balls

Geïnspireerd door de traditionele bitterbal. De Weed Balls zijn gevuld met een ragoût van oesterzwammen en heerlijke salty zeewierflakes. Dit zorgt voor een perfecte ragout-mix en umami-beleving.

Weed Balls

Geïnspireerd door de traditionele bitterbal, hebben we nu ook deze borrelsnack in ons assortiment. De balletjes zijn gevuld met een ragoût gemaakt van oesterzwammen. Deze vlezige structuur zorgt voor een perfecte ragout-mix en umami-beleving. De smaak wordt verhoogd door zeewier flakes die door de ragoût zijn gemengd. Door het frituren, krijgen de balletjes die distinctieve seaweed flavour.  

Ze zijn rijk aan Omega-3, dus het zijn zonder meer de beste balls die je bij een koud biertje wil voorschotelen, of bij een bittertje natuurlijk. Voor de Balls gebruiken we Ulva Lactuca, oftewel zee sla. We geloven in de cultivatie van zeewier en verwerken het daarom in onze producten.

Bekijk hier de ingrediëntenlijst van de Weed Balls.

Duurzame plant power

De Weed Balls zijn volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Zo gebruiken we sojabonen van gecontroleerde teelt uit vooral Europa (75%) en Noord-Amerika, uiteraard NON-GMO. We testen nu zelfs met soja van Nederlandse bodem!

Palm Oil Free certificate

Zeeuws zeewier

Het meeste zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde.

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Ingrediënten