Weed Dogg

The Dutch Weed Dog

Deze vegan pitbull onder de dogs is gemaakt van seitan, verrijkt met Royal Kombu flakes en chipotle. Deze plantaardige hotdog laat zijn tanden zien!

The Dutch Weed Dog

Deze vegan pitbull onder de dogs is gemaakt van seitan, verrijkt met Royal Kombu flakes en chipotle. Deze plantaardige hotdog laat zijn tanden zien!

Zet je tanden in deze seitan pitbull

Eindelijk. Een écht lekkere plantaardige hot dog, met al zijn kleuren ook een lust voor het oog. De worst wordt gemaakt van seitan, verrijkt met zilte Royal Kombu flakes en chipotle: wat oomph door de gerookte jalapeño peper. Op z’n allerbest wordt deze rakker geserveerd op een algengroen broodje met rode zuurkool, augurk, gebakken ui en onze huisgemaakte Green Algae Mustard en Spicy BBQ Sauce. Zet je tanden er maar in. RAWR!

De Dutch Weed Dog is volledig plantaardig. En daarmee vegetarisch, veganistisch, koosjer én halal. Iedereen kan ‘m dus eten. EAT WEED LIVE LONG!

Duurzame plant power

De Weed Dog is volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Palm Oil Free certificate

Zeeuws zeewier

Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Binnenkort ontvangen zij het biologische keurmerk van Skal (het EU organic logo), waarmee Zeewaar ook de eerste biologische zeewierboederij van Nederland wordt. 

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Eat Weed Live Long
Eat Weed Live Long