Sea Nuggets

Goudgroen, zilt en crunchy. Deze nuggets zijn gefrituurde, knapperige Weed Bites met een zoutige zeesmaak.

Crunchy SEA nuggets

Heerlijke gefrituurde nuggets met een ziltige zeesmaak. Knapperig van buiten, lekker zacht van binnen en met een hele mooie structuur. Hap er maar eens één doormidden! De bites zijn gemaakt op basis van eiwitrijke bonen én micro-algen: pure groene eiwitbommetjes.

De smaak doet wat denken aan kibbeling. Zet ze bijvoorbeeld op de kaart als Wish ‘n Chips. Met verse friet en gekarameliseerde limoenpartjes gecombineerd is net een portie crunchy fish and chips! Uiteraard met onze frisse Weed Sauce ernaast, mét kappertjes. Next level vegan seafood!

Los zijn de Sea Nuggets ook perfect voor op de borrelkaart, want ze gaan uitstekend samen met een lekker koud biertje.

De nuggets zijn volledig plantaardig. En daarmee vegetarisch, veganistisch, koosjer én halal. EAT WEED LIVE LONG!

Weed Nuggets

Duurzame plant power

De Sea Nuggets zijn volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Zo gebruiken we sojabonen van gecontroleerde teelt uit vooral Europa (75%) en Noord-Amerika, uiteraard NON-GMO. We testen nu zelfs met soja van Nederlandse bodem!

Palm Oil Free certificate

Zeeuws zeewier

Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Binnenkort ontvangen zij het biologische keurmerk van Skal (het EU organic logo), waarmee Zeewaar ook de eerste biologische zeewierboederij van Nederland wordt. 

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Eat Weed Live Long
Eat Weed Live Long