Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

SeaSticks

Ocean flavour, planet saver. Onze crunchy SeaSticks zijn dé duurzame en tasty vervanger van vissticks. Verrijkt met de wieren dulse en zeesla voor een unieke fishy taste

Plant-based vissticks

Change is here! Vissticks zijn een ontzettend populair visproduct, daar willen wij iets positiefs tegenover zetten. De SeaSticks zijn 100% plant-based, met de smaak van vis. De vleestransitie is in gang gezet, nu is het de beurt aan vis.  De SeaSticks zijn kidsproof, perfect als snack of naast je gezonde maaltijd. 

De SeaSticks hebben een lekkere crust met grove zeewierflakes. De wieren dulse en zeesla zijn lokaal geteeld in de Oosterschelde en zorgen voor een boost aan mineralen en vitamines. Ze zitten bomvol nutriënten zoals calcium, jodium, vezels, eiwitten én omega vetten en een goede hoeveelheid eiwit.

Waar reguliere vissticks meer dan 200 calorieën per 100 gram opleveren, is dit getal verlaagd naar 130. Daarnaast bevatten de SeaSticks minder vet, minder koolhydraten en bijna vijf keer zoveel vezels.  EAT WEED LIVE LONG!

Bereidingswijze SeaSticks:
Koekenpan: 6 minuten in de pan, 8 minuten in de oven of 10 minuten in de airfryer. Enjoy! 

Bekijk hier de ingrediëntenlijst van de Sea Sticks.

Duurzame plant power

De burger is volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom  belangrijk  dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Zo gebruiken we sojabonen van gecontroleerde teelt uit vooral Europa (75%) en Noord-Amerika, uiteraard NON-GMO. We testen nu zelfs met soja van Nederlandse bodem!

Palm Oil Free certificate

Zeeuws Zeewier

Het meeste zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde.

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Ingrediënten