Team

 • Mark Kulsdom

  Chef alles
  Mark is de maker van de film waarmee de missie van TDWB begon. Hij is ook de eindbaas over het reilen en zeilen van de dagelijkse bedrijvigheid. Hij staat elke dag aan het roer om met TDWB voorop te lopen in de wereldwijde transitie naar een plant based food culture.
 • Marieke Zwerver

  Chef Zo Ongeveer Alles
  Marieke is het productionele en logistieke brein van de operatie. Daarnaast heeft een talent voor market sensing en heeft ze de lead in speciale projecten. Marieke onderhoudt de relaties met onze leveranciers en staat dichtbij alle restaurateurs die TDWB serveren.
 • Marije Brouwer

  Chef Mobiele Operaties
  Marije zorgt ervoor dat onze mobiele operaties tot in de puntjes verzorgd zijn. Een festival, klein of groot, door Marije staan we er weer mooi bij en kunnen we iedereen een heerlijke burger serveren. Go, Marije!
 • Sanne Boersma

  Chef Financiƫn
  Sanne waakt over de financiƫle gezondheid van TDWB, zodat het hart blijft kloppen. Door haar ervaring als zakelijk leider in de theaterwereld is dit goed gewaarborgd. Haar zakelijke instinct draagt regelmatig bij aan belangrijke beslissingen. Een beetje ons geheime orakel!
 • Lisette Kreischer

  Chef Marketing & Media
  Lisette houdt zich bezig met de beeldtaal en de beleving van TDWB en is het plantaardige geweten en de stylist van TDWB. Ze heeft een scherp gevoel voor het contact met onze ambassadors en change agents die onze filosofie uitdragen en blijft in alles wat ze doet streven naar perfectie.