Nieuws

The Dutch Weed Burger Joint is open!!!

Op 21 juni hebben we de deuren geopend van ons eerste eigen restaurant, The Dutch Weed Burger Joint!!! Je vindt ons op de Nicolaas Beetsstraat 47 in Amsterdam. Lees meer

PERSBERICHT: Namen van vleesproducten al tientallen jaren misleidend!

Mark Kulsdom, oprichter van The Dutch Weed Burger, geeft aan het advies van VVD-kamerlid Lodders op te zullen volgen door de ‘vegaworst-kwestie’ met minister Schippers van Volksgezondheid te bespreken, tijdens de nationale voedseltop in Den Haag, eind deze maand.

De oprichter van The Dutch Weed Burger reageert op het bericht van VVD-kamerlid Lodders die via het platform van de NOS aangeeft dat zij benamingen als vegetarische worst, gehakt en schnitzels misleidend vindt.

Lees meer

Purpose Award 2016!

Donderdag 17 november 2016 was het Purpose Day en werd de Purpose Award 2016 uitgereikt aan het bedrijf dat volgens de jury de grootste purpose belofte van 2016 is. Purpose, oftewel zingeving, wordt gezien als het fundament voor betekenisvol ondernemen. Betekenisvol ondernemen is het ondernemen van de toekomst. Lees meer

Trouw Duurzame 100

Ja hoor! Onze Lisette staat weer in de Trouw Duurzame 100! Dit jaar op plek 81. De Trouw Duurzame 100 is de lijst van Nederlanders die zijn opgevallen vanwege hun activiteiten op het gebied van duurzaamheid. Zij die verandering brengen! We zijn trots dat Lisette weer in deze lijst staat! Go Lisette!!

 

Green Protein Alliance

Why are we signing amidst all those big brand logos? Because we were asked to join this Green Protein Alliance which has set itself the task to accelerate the transition to a 50/50 ratio between protein intake from animal and plant origin in 2025. #changefromwithin #greenproteins #gpa

Groente uit Zee goes U.S of A!

Op 18 oktober 2016 verschijnt Ocean Greens! Met dank aan The Experiment in NYC wordt Groente uit Zee, een prachtig boek over zeewier en gefotografeerd als mede geschreven door Lisette, as we speak vertaald naar het Engels!! Lees hier meer. Blijf op de hoogte!

Recept Koffietijd

Tijdens de uitzending van Koffietijd op 31 maart bereidde TV Chef Caspar heerlijke vegan hamburgers met zoete aardappel voor Mark en Lisette. Zonder zeewier weliswaar, maar wel een staaltje Plant Power! Dit recept willen we je natuurlijk niet onthouden. Enjoy!

Koffietijd

Mark & Lisette schitterden onlangs in de uitzending van Koffietijd. Op Nationale TV vertelden de twee vegan warriors over hun visie op voedsel, de schoonheid en kracht van de plantaardige keuken en natuurlijk waarom zeewier zo belangrijk is voor onze toekomst. Pernille & Loretta waren een en al luisterend oor. Bekijk HIER de uitzending terug.

Een Koninklijke Dutch Weed Burger

Een paar weken geleden was Mark op een geheime missie in Parijs om MAXIMA te ontmoeten! en zijn brief aan de Koning te overhandigen. De top van de voedselketen moet goed worden geïnformeerd, right? (Dit is geen grap , dit echt is gebeurd!) * Vergeef ons voor de crappy pic, maar hey, het is onze koningin!

The Dutch Weed Burger in de Rotterdam Hotspot Top 10!

The Dutch Weed Burger

Op 20 maart vierde Rotterdam 75 jaar wederopbouw. En duurzaam ook. Good & Green Guides lanceerde in het kader van deze feestelijke dag de duurzame top-10 Rotterdam: het leukste restaurant, de gezelligste bar, het mooiste hotel etc. Op nummer vier van deze lijst staat De Burgerclub! Waarom? Ze serveren The Dutch Weed Burger ;-).