Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

Lezingen

Boek Mark Kulsdom voor een ijzersterk verhaal over sociaal ondernemen, zeewier als eiwitbron en zijn ontwikkeling van activist naar ondernemer!

EEN VERHAAL OM NIET TE VERGETEN
Mark is een geboren verhaalverteller en The Dutch Weed Burger is zijn grootste verhaal. In mei 2015 stond Mark op het TEDx podium waar hij vertelde over de totstandkoming van The Dutch Weed Burger en zijn persoonlijke ontwikkeling van dierenactivist tot ecopreneur. Live ervaren? Zijn ervaring als CEO bij TDWB zorgt voor een inspirerend verhaal over het opbouwen van een social enterprise, persoonlijk engagement en het werken aan een gezonde planeet!

Het is maar waar je hem het liefst over hoort. Boek een lezing over het waarom en hoe van sociaal ondernemen, duurzaamheid in de voedselketen, de transitie van dierlijke naar plantaardige voedselpatronen, Mark’s persoonlijke ontwikkeling van activist naar ondernemer, zeewier als nieuwe eiwitbron of de noodzaak van engagement.

PROEVERIJ OP LOCATIE
Wil je echt de smaak te pakken krijgen, laat de lezing dan uitbreiden met een proeverij! Lees meer over catering door The Dutch Weed Burger of ontdek allereerst wat voor lekkers er bij ons op de met zeewier verrijkte menukaart staat.

Mark Kulsdom

NEEM CONTACT MET ONS OP
Talloze onderwerpen en zelfs de optie om ter plekke van onze umami inspired keuken te proeven: mogelijkheden zat dus! Wil je even met ons sparren over de mogelijkheden? Bel ons via +31 (0)6 24 85 76 39. Of laat hieronder je (aan)vraag achter. We nemen gauw contact met je op!

Ik wil de lezing mogelijk combineren met catering of een proeverij op locatie.

Ingrediënten