Lezingen

Lezingen en workshops

De oprichters van The Dutch Weed Burger, Mark en Lisette, zijn beide ervaren sprekers en hebben elk hun eigen professionele en persoonlijke verhaal over The Dutch Weed Burger.

Mark is een geboren verhaalverteller en The Dutch Weed Burger is zijn grootste verhaal. In mei 2015 stond Mark op het TEDx podium waar hij vertelde over de totstandkoming van The Dutch Weed Burger en zijn persoonlijke ontwikkeling van dierenactivist tot ecopreneur. Zijn ervaring als Chef Alles bij TDWB zorgt voor een inspirerend verhaal over het opbouwen van een social enterprise, persoonlijk engagement en het werken aan een gezonde planeet!

Lisette is all about foodstyling & koken met zeewier en andere planten. Tijdens de Weed Up Your Life workshop, een van haar specials, neemt Lisette je mee naar de Nederlandse kust om samen wild zeewier te oogsten. De workshop eindigt in de keuken waar Lisette samen met de deelnemers heerlijke plantaardige hapjes maakt van het versgeplukte wier. Momenteel zijn haar Ocean Green Dinner Parties bij restaurants die Dutch Weed Burger serveren een groot succes. Tijdens deze diners neemt Lisette je mee op een smakelijk eetavontuur in de wondere wereld van zeewieren en algen, geniet je van heerlijke gerechten uit Groente uit Zee en laat je je inspireren door het ontstaan van The Dutch Weed Burger tijdens de documentaire waar het allemaal mee begon.

Meer weten of een lezing, workshop of Ocean Green Dinner Party boeken? Neem contact met ons op!