The Dutch Weed Burger Joint

Serving positive change since 2017! In Amsterdam Oud-West bevindt zich onze Joint. De ‘House of Seaweed’ serveert het next-level vegan comfort food uit je dromen!

WELCOME TO THE HOUSE OF SEAWEED
Pal achter de Kinkerstraat in Amsterdam Oud-West vind je de allereerste Joint van The Dutch Weed Burger. Geen coffeeshop, maar een vegan-seaweed-fastfood-bar: een wereldprimeur. Een plek waar je van ’s ochtends tot ’s avonds easy going kunt eten, uitgebreid een biertje drinkt met vrienden of juist een snelle hap en een Oatly cappuccino to go haalt!

Het menu is honderd procent plant-powered, verrijkt met zeewier en micro algen van onder andere zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde. Naast de beroemde Dutch Weed Burger die je al jarenlang kon eten op festivals en in restaurants, vind je ook andere nieuwe plant-based fastfood ‘klassiekers’ op het menu, zoals Seawharma, de Dutch Weed Dog en Wish ‘n Chips, gemaakt met onze zilte Sea Nuggets. Ook serveert de Joint versgemaakte Mylkshakes en sWeeds: 100% vegan, ambachtelijk bereide zoete zaligheden, zoals algae green Tompouces, Chocolate Fudge Brownies en Strawberry Cheesecake. Bekijk de menukaart hier!

 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • Het menu Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint
 • The Dutch Weed Burger Joint

SERVING POSITIVE CHANGE
In het restaurant wordt next-level vegan fastfood geserveerd, maar the bigger picture van The Dutch Weed Burger is een paradigma-shift: een wereld waar een plantaardige levensstijl niet meer dan normaal is. ‘Serving positive change’ is dan ook het credo van deze nieuwe parel in onze hoofdstad. Door het streetfood-concept kan iedereen op een toegankelijke manier kennismaken met de plantaardige keuken. De Joint is er namelijk niet alleen voor veganisten en vegetariërs. Iedereen die van lekker eten houdt, is heel welkom! Wil je iemand verrassen met een etentje bij The Dutch Weed Burger Joint? Koop nu een cadeaubon in het restaurant!

ADRES & OPENINGSTIJDEN
Je vindt ons op de Nicolaas Beetsstraat 47 te Amsterdam. We zijn woensdag t/m vrijdag geopend van 13.00 tot 21.00 uur en in het weekend van 12.00 tot 21.00 uur, ook tijdens feestdagen. Je bereikt ons telefonisch via 020 – 331 29 30. Of stuur een berichtje via e-mail of FacebookReserveren kan voor groepen van 8 of meer.

Geen zin om de deur uit te gaan, maar wel zin in een een fantastische hap eten? Wij bezorgen ook thuis met de elektrische fietsen van Thuisbezorgd en te fiets met Deliveroo, Uber Eats en TringTring:

Scoober van Thuisbezorgd bezorgt te fiets Joint eten bij jou thuis   Deliveroo bezorgt te fiets Joint eten bij jou thuis   Uber Eats bezorgt te fiets Joint eten bij jou thuis   Bestel via TringTring!