Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

Catering

The Dutch Weed Burger op jouw evenement? Een House of Seaweed lunch voor al je collega’s? Wij verzorgen graag jouw (werk)lunch, borrel of diner op locatie.

VAN BORREL TOT BEDRIJFSLUNCH EN BRUILOFT
Niet alleen in restaurants en op festivals kun je van The Dutch Weed Burger lekkers genieten: wij komen ook met veel plezier naar jou toe om jouw evenement, (bedrijfs)lunch, feest, borrel of diner op locatie te verzorgen! Afhankelijk van waar en hoe groot je gezelschap is, komen we met de bakfiets, onze mobiele keukens of foodtruck.

We serveren next-level vegan fastfood. Door het streetfood concept kan iedereen op een toegankelijke manier kennismaken met de plantaardige keuken. We koken namelijk niet alleen voor veganisten en vegetariërs; iedereen die van lekker eten houdt, kan genieten van ons lekkers!

KEUZE UIT HET HELE MENU
Je kunt kiezen uit ons gehele menu. En natuurlijk besluiten om halve of kwart-porties te laten serveren. Wat jij maar wil! Alles is volledig plantaardig en verrijkt met zeewier en micro-algen van duurzame zeewierboerderij Zeewaar.

Ga bijvoorbeeld voor de klassieke Dutch Weed Burger of zijn brother from another mother de Banzai Burger met een Aziatisch tintje: geserveerd met paksoi, Thaise basilicum, lente- en rode uitjes en een huisgemaakte miso-gember-citroen dressing. Of misschien heb je meer zin in de Wish ’n Chips: goudgroene, zilte en crunchy Sea Nuggets, al dan niet geserveerd met crispy frieten, gekarameliseerde limoenpartjes en Weed Sauce met kappertjes. Of kies de Seawharma: een goed gevulde traditionele flatbread met onder andere gegrilde seitan, op smaak gebracht met Zeeuws zeewier, Arabische specerijen, tahin en de Garlic Weed Sauce. Of ga voor de Dutch Weed Dog: een ware vegan pitbull, ook gemaakt van seitan, verrijkt met Royal Kombu flakes en chipotle. Op z’n allerbest geserveerd met rode zuurkool, augurk, gebakken ui en de huisgemaakte Green Algae Mustard en Spicy BBQ Sauce. 

NEEM CONTACT MET ONS OP
Keuze zat dus! Wil je even met ons sparren over de cateringmogelijkheden? Of misschien wel gelijk boeken? Bel ons via +31 (0)6 24 85 76 39. Of laat hieronder je (aan)vraag achter. We nemen gauw contact met je op!

Catering

DUURZAME PLANTPOWER
Al onze producten zijn volledig plantaardig. En daarmee vegetarisch, veganistisch, koosjer én halal. Er zijn ook glutenvrije opties. Werkelijk iedereen kan dus van ons eten genieten, EAT WEED LIVE LONG! Onze producten zijn daarnaast volledig palmolie-vrij.

De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken. Zo gebruiken we sojabonen van gecontroleerde teelt uit vooral Europa (75%) en Noord-Amerika, uiteraard NON-GMO. We testen nu zelfs met soja van Nederlandse bodem!

ZEEUWS ZEEWIER
Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Binnenkort ontvangen zij het biologische keurmerk van Skal (het EU organic logo), waarmee Zeewaar ook de eerste biologische zeewierboederij van Nederland wordt. 

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Meer verkooppunten

Ingrediënten