Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic
Maak kans op

Een echte Schiffmacher tattoo

Een echte Schiffmacher tattoo

– De actie is gesloten –

De hele maand juli kon je kansmaken op een échte Schiffmacher tattoo door jouw Weeds te delen op socials met #VOORWEEDDURFT. Op dit moment zijn we uit alle inzendingen een winnaar aan het kiezen. De winactie is nu gesloten.

Morrison Schiffmacher en haar vader Henk Schiffmacher runnen samen een shop aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. Henk, inmiddels 70 jaar oud, draagt het stokje steeds verder over aan zijn dochter, die inmiddels ook als volleerd tattoo artist door het leven gaat.

Beiden supporten ze onze plant-based missie! Morrison: “Ik koop de Weed Burger geregeld. Superlekker! Het is zo gemakkelijk om vlees links te laten liggen, wanneer het ‘nieuwe’ eten zo goed smaakt”. Naast onze Burger, Doggs en Nuggets hebben we nu een nieuwe Weed: de SeaSticks. Onze crunchy SeaSticks zijn dé duurzame en tasty vervanger van vissticks. Verrijkt met de wieren dulse en zeesla voor een unieke fishy taste.

Ontdek nu onze nieuwste SeaSticks! Te krijgen bij Albert Heijn.

Legends Love Weed

Schiffmacher Dutch Weed Burger turning the tide tattoo
Schiffmacher Dutch Weed Burger green gold

Henk en Morrison hebben voor ons meerdere unieke designs met de zee als inspiratie ontworpen. En dat is niet voor niets. Zeewier is een van onze belangrijkste ingrediënten. Het zorgt voor een unieke umami smaak en zit ook nog eens bomvol met goede voedingsstoffen zoals mineralen en eiwitten. Ontdek meer over zeewier.

De sailor tattoo is een klassieker. Wist je dat je vroeger je tatoeages moest verdienen? Zwaluwen stonden voor 5000 zeemijlen afgelegd, een anker stond voor het feit dat je de Atlantische oceaan over was gevaren en een zeilschip als je Kaap Hoorn was rondgevaren.

Ingrediënten