Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic
Seawarma

Seawharma

Gemaakt van geroosterde, eiwitrijke sojabonen en op smaak gebracht met Zeeuws zeewier en Arabische specerijen. De seawharma wordt geserveerd in een traditionele flatbread.

Shoarma? We say seawharma!

You say shoarma, we say seawharma! Het “vlees” is gemaakt van geroosterde, eiwitrijke sojabonen, verrijkt met zeesla en chlorella. De combinatie van de Arabische kruiden zorgt voor een onweerstaanbare smaakexplosie.

Duurzame plant power

De Seawharma is volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Palm Oil Free certificate

Zeeuws zeewier

Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Binnenkort ontvangen zij het biologische keurmerk van Skal (het EU organic logo), waarmee Zeewaar ook de eerste biologische zeewierboederij van Nederland wordt. 

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Ingrediënten