Seawarma

Seawharma

Deze meesterlijk lekkere gegrilde seitan is op smaak gebracht met Zeeuws zeewier en Arabische specerijen en wordt geserveerd in een traditionele flatbread.

Shoarma? We say seawharma!

You say shoarma, we say seawharma! De smaakmaker in deze flink gevulde wrap is gegrilde seitan. Deze reepjes met een stevige bite brengen we op smaak met Zeeuws zeewier en een scala aan Arabische specerijen. We rollen ‘m voor je op in een traditionele flatbread, kleurrijk gevuld met sla, rode paprika, komkommer, een rode kool pickle, een speciale Garlic Weed Sauce en een romige Tahini Sauce. Voor als je stevige trek hebt! Geniet ervan op een Festival.

De Seawharma is volledig plantaardig. En daarmee vegetarisch, veganistisch, koosjer én halal. Iedereen kan ‘m dus eten. EAT WEED LIVE LONG!

Duurzame plant power

De Seawharma is volledig palmolie-vrij. De pure ingrediënten die wij gebruiken, zijn duurzaam verbouwd en zo lokaal mogelijk verkregen. Want niet alleen dierenrechten, maar het welzijn van de gehele aarde gaat ons aan het hart. We vinden het daarom belangrijk dat we je niet alleen plantaardig lekkers voorschotelen, maar ook dat we daarbij zo min mogelijk food miles maken.

Palm Oil Free certificate

Zeeuws zeewier

Het zeewier dat wij in onze producten gebruiken, wordt duurzaam geteeld in Nationaal Park Oosterschelde door Rebecca en Jennifer van Zeewaar, de eerste duurzame zeewierboerderij in Nederland. Binnenkort ontvangen zij het biologische keurmerk van Skal (het EU organic logo), waarmee Zeewaar ook de eerste biologische zeewierboederij van Nederland wordt. 

Zeewier wordt het nieuwe groene goud genoemd en veel wetenschappers zijn van mening dat dit groene plantje onze planeet kan redden. Hoe zit dat? Ontdek waarom wij zo van deze groente uit de zee houden.

Bekijk meer van onze producten

Eat Weed Live Long
Eat Weed Live Long