The Joint

 

Pal achter de Kinkerstraat in Amsterdam Oud West bevindt zich de allereerste Joint van The Dutch Weed Burger. Geen coffeeshop, maar een vegan-seaweed-fastfood-bar: een wereldprimeur. Een plek waar je van ‘s ochtends tot s’ avonds easy going kunt eten en een biertje kunt drinken met vrienden of juist een snelle hap kunt halen.

Het menu is honderd procent plant-powered, verrijkt met zeewier en micro algen van o.a. zeewierboerderij Zeewaar in de Oosterschelde. Naast de beroemde burger die je al jarenlang kon eten op festivals en in restaurants, vind je andere nieuwe plant-based fastfood ‘klassiekers’ op het menu zoals Seawharma, The Dutch Weed Dog en Wish ‘n Chips. Ook serveert de Joint versgemaakte Mylkshakes en sWeeds: 100% vegan, ambachtelijk bereide zoete zaligheden, zoals tompouces, brownies en cheesecake!

In het restaurant wordt next-level vegan fastfood geserveerd, maar the bigger picture van The Dutch Weed Burger is een paradigma-shift: een wereld waar een plantaardige levensstijl niet meer dan normaal is. ‘Serving positive change’ is dan ook het credo van deze nieuwe parel in onze hoofdstad. Door het streetfood concept kan iedereen op een toegankelijke manier kennismaken met de plantaardige keuken. De Joint is er namelijk niet alleen voor veganisten en vegetariërs; iedereen die van lekker eten houdt is heel welkom.

THE DUTCH WEED BURGER JOINT
Nicolaas Beetsstraat 47, Amsterdam
020 – 331 29 30

Openingstijden: woensdag t/m zondag 12.00 – 21.30 uur. Reserveren kan voor groepen van 8 of meer.

Wij bezorgen via:

  

Volg The Dutch Weed Burger Joint op Facebook! Een greep uit ons menu (het gehele menu vind je hier):

The Dutch Weed Burger

Live Long Salad

Seawharma

The Banzai Burger

The Dutch Weed Dog

Wish ‘n Chips

Chocolate Fudge Brownie

Mylkshakes

Tompouce

Strawberry Cheesecake