The Dutch Weed Bagel

The Dutch Weed Bagel

Met trots presenteren wij The Dutch Weed Burger Bagel die vanaf begin augustus 2016 op de menukaart schittert bij alle Bagels & Beans-locaties. Naast de classic Kombu-burger, die je in restaurants kan proeven, hebben we een tweede variant gemaakt die door Bagels & Beans in de oven kan worden bereid. Wellicht heb je hem al geproefd op een van de festivals afgelopen zomer of tijdens de vorige actie bij Bagels & Beans?

Het is een ziltige beleving met een krokante crust! De Bagels & Beans-burger kan geserveerd worden op een speciale O-Mega bagel, verrijkt met de micro-alg Chlorella. De smaakmakende Weed Sauce ontbreekt uiteraard niet in deze nieuwe topcombi!

In de zomer van 2014 ontmoetten wij Ronald en Ninande, de oprichters van Bagels & Beans. We kwamen er snel achter dat onze ideeën overeen kwamen en dat het waanzinnig gaaf zou zijn om een samenwerking aan te gaan.

In augustus 2014 startten we een pilot in de flagship store op IJdock in Amsterdam. Dit liep heel goed, maar bleek ook een uitdaging. Omdat de keukens in de Bagels & Beans geen grillplaat hebben, moesten we voor de B&B’s een nieuwe burger ontwikkelen en dat is gelukt.

So…what are you waiting for… Go Get Some!

Note: vraag altijd even extra om de O-mega bagel. Deze groene held wil je echt niet missen en wordt wellicht niet vanzelf geserveerd in de shops.