Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

Vacature: Stage Online Marketeer

Hey foody – marketeer – digital savvy teamplayer! Wij van de The Dutch Weed Burger zoeken een creatieve stagiair die ons kan helpen op het gebied van online marketing. Ben je ambitieus, denk je in mogelijkheden en wil je graag bij een plantbased missie gedreven bedrijf werken met een tof team op een leuke locatie? Lees dan verder!

Wat we zoeken

Bij The Dutch Weed Burger zoeken we een frisse, pro-actieve, creative marketing stagiair, die zoals dat past bij ons bedrijf, de mouwen opstroopt en zelf initiatief neemt om ons bij onze online branding en overige marketing materialen te helpen. Geen vast omkaderd functieprofiel, maar vooral op basis van gedeelde passie, drive en leergierigheid samen werken aan de volgende fase van ons bedrijf.

Wie we zijn

The Dutch Weed Burger bestaat sinds 2012 en is groot geworden door de verkoop op festivals en in restaurants met overheerlijke burgers verrijkt met zeewier. Inmiddels hebben we vijf producten en breiden we uit naar een bredere klantbasis en nieuwe kanalen. Alles wat we maken is 100% plataardig en ontstaan vanuit de intentie om ecologische en ethische waarde te creëren voor onze planeet en de dieren en zo een drijvende kracht te zijn achter de voedseltransitie.

Waarom we JOU nodig hebben

We hebben jou nodig omdat je graag je kennis van de theorie in de praktijk wil brengen. Je bent klaar om bij ons verder te leren over online marketing door mee te denken met campagnes en te werken aan beelden en copy waarbij de klant en ons merk altijd voorop staan. Jij hebt interesse in FMCG, affiniteit met (vegan) food, marketing, weet leuke teksten en designs zo uit de mouw te schudden om deze zelf via de juiste wegen bij de juiste personen binnen te brengen. Je hebt ervaring met Photoshop en met het creëren van online content. Ervaring met Premiere Pro is een pre.

Wat we concreet zoeken

  • Iemand met de ambitie en drive om te groeien naar de functie van online marketeer
  • Bezig met een opleiding (MBO+) in marketing of aanverwante studie
  • Ervaring en passie in het creëren van digital content
  • Creatief in het schrijven van teksten
  • Affiniteit met plantaardig eten

Wat we jou aanbieden

  • Een enorm grote kans om jezelf te ontwikkelen op jouw vakgebied zowel operationeel als strategisch
  • Werken bij een heel mooi merk, purpose-driven en al jaren actief in huidige vegan trend
  • Informele werksfeer op leuke locatie (De Ceuvel – Amsterdam Noord)
  • Uitdaging en vrijheid om al jouw ideeën in te brengen en uit te voeren

Hoe je ons kan bereiken

Klik hieronder om te solliciteren of mail naar floortje@dutchweedburger.com. We zien je motivatie en CV graag tegemoet!

Ingrediënten