Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

Eet minder vlees

Mark The Dutch Weed Burger

Te krankzinnig voor woorden dat het advies om minder vlees te eten gewoon geschrapt blijkt te zijn uit de overheidscampagne: ‘Iedereen doet wat’. Toch wil ik er even wat woorden aan vuil maken, want met deze zwakzinnige instelling van de overheid gaan we er niet komen.

“Politiek gevoelig” zegt het LNV er zelf over. Zoek het op en je vindt de definitie van politiek gevoelig: namelijk een situatie waarin tegengestelde belangen kunnen leiden tot potentiële conflicten. Oftewel de kapitaalkrachtige lobby van de industriële dierhouderij heeft er voor gezorgd dat hun financiële belang prevaleert, boven het belang van, tja… hier kan je zo’n enorme lijst van belangen opsommen dat door dit nieuws eigenlijk meteen koppen moeten gaan rollen.

Door dit nieuws moeten eigenlijk meteen koppen gaan rollen bij LNV.’

Spreekwoordelijke koppen van mensen bij LNV die dit erdoorheen hebben geduwd. Het is een feit dat de meer dan 3000 koppen die per seconde rollen in de slachthuizen op deze aardbol, sowieso voor conflicten gaan zorgen en hoe langer we ermee doorgaan, hoe groter de potentie van die conflicten.

Het belang van alles staat op het spel, mensenlevens dan voor het begrip even voorop gesteld. Als we de klimaatontwrichting door overmatig en buitensporige consumptie- en productie-methoden geen halt toeroepen, gaan we een nabije toekomst tegemoet die zijn weerga niet kent. Het was deze zomer all-over-the-news.

‘De “Minder-Minder-Minder” mantra van Geert Wilders is daarom ook volledig toepasbaar op de vleesconsumptie.

De “Minder-Minder-Minder” mantra van Geert Wilders is daarom wel en enkel alleen volledig toepasbaar op de vleesconsumptie. Maar als minder al beter is, waarom dan niet gewoon helemaal stoppen met vlees en de volle positieve bijdrage die een ieder van ons kan leveren om de klimaatontwrichting te stoppen, te benutten?

Ironisch genoeg voor LNV backfired hun buiging voor de vleeslobby nu volledig, door de ontdekking van Wakker Dier. Alle media nemen het bericht over, wat helemaal terecht is, want als je IETS kan doen als individu, dan is het wel minderen of gewoon helemaal stoppen met vlees eten, omwille van de gezondheid van de planeet.

Als je IETS kan doen als individu, dan is het wel minderen of gewoon helemaal stoppen met vlees eten, omwille van de gezondheid van de planeet.

Advies dus aan de overheid om in de volgende campagne als wiedergutmachung aan toekomstige generaties de slogan “Stop anders gewoon helemaal met vlees eten” in al hun klimaatcampagnes te verwerken!

– Founder Mark

Ingrediënten