Te koop bij Albert Heijn Jumbo Supermarkten Crisp Picnic

We gaan naar Albert Heijn!

albertheijn

We hebben fantastisch nieuws! We kunnen het eindelijk van de daken schreeuwen: we gaan het schap in! Van de Albert Heijn. In de week van 22 februari. Met de Weed Burger en de Weed Dogg. Hoe tof is dat?!

We zijn mega excited, want we hebben hier de afgelopen maanden keihard aan gewerkt. En vóór die afgelopen maanden hebben we, zoals je weet, acht jaar lang keihard gestreden voor onze seaweed revolutie. In 2012 begonnen we een muiterij in de voedselindustrie door mensen te laten proeven van nieuwe culinaire plantaardige mogelijkheden. Misschien was jij er wel bij toen we in 2012 met een bakfiets onze Dutch Weed Burgers voor de McDonald´s in de Amsterdamse Pijp uitdeelden? Of heb je wel eens in de rij gestaan op Lowlands voor een burger?

Wij zijn enorm trots op wat we de afgelopen jaren samen hebben bereikt en voelen dat we met z’n allen een grote bijdrage hebben geleverd aan de enorme groei van de plant-based movement in Nederland. Maar omdat we ook zien dat er nog veel zieltjes te winnen zijn, maken we nu de volgende stap!

Een nieuw tijdperk

Met de introductie bij de Albert Heijn begint een nieuw tijdperk. The Dutch Weed Burger is toe aan een groter publiek en onze samenwerking met de Albert Heijn maakt dat het nu nóg makkelijker wordt om van jouw dosis weed te genieten. Zoals gezegd komen we ook met een vernieuwde Weed Dogg. Misschien ken je hem nog uit The Joint, maar deze smokey sausage heeft een verbeterd recept en we zijn heel benieuwd hoe die jou zal smaken. Hij voldoet in elk geval aan de standaard die je van ons gewend bent: 100% plant-powered, boordevol goede nutriënten en verrijkt met zeewier.

Eet de burgers en Doggs dus zometeen gewoon thuis naast je oer-Hollandse aardappels en groente, bij een heerlijke macaroni schotel of op een broodje met je favo toppings. Nog niet genoeg inspiratie? Check dan onze receptenpagina.

weed dogg recept

We need you

In de week van 22 februari is het dus écht zo ver: dan liggen onze Burgers & Doggs in het koelversvak van 300 AH filialen verspreid door heel Nederland op je te wachten. Ze zijn per twee verpakt en met een QR-code op de verpakking laten we je precies zien hoe je ze thuis klaarmaakt.

We kunnen jouw support straks heel goed gebruiken. Dus haal de Weed Burger en Weed Dogg in huis, creëer je eigen mini weed food feast en enjoy! EAT WEED LIVE LONG.

Mark Kulsdom
Founder & Global Impact Officer

Ingrediënten