Pers

Food.Good.Is – Ocean Greens is out!

“Zeewier wordt beschouwd als het nieuwe groene goud en veel wetenschappers zijn het erover eens dat dit kleine groene plantje onze planeet kan redden.”

Ocean Greens, de Amerikaanse vertaling van ‘Groente uit Zee’, is officieel gelanceerd in Amerika op 18 oktober 2016 door de uitgever The Experiment in New York City!! Een prachtige plantaardige gids over de magische wereld van zeewier en algen van Lisette. Lees dit interview met Lisette, dat werd gepubliceerd vanwege deze lancering.

Noordhollands Dagblad

“Er gaat een wereld voor je open.”

Een groot interview met Lisette over zeewier, plantaardig eten en The Dutch Weed Burger in de zaterdageditie (16 juli 2016) van het Noordhollands Dagblad, Haarlems Dagblad, Leidsch Dagblad en de Gooi- en Eemlander!

Schermafbeelding 2016-07-18 om 13.55.55

Het Parool

‘Activisme en ondernemen zijn een beetje hetzelfde’. Op zaterdag 11 juni 2016 stond er een interview met CEO Mark Kulsdom in Het Parool. De website DEONDERNEMER.NL nam het over. LEES MEER over de missie en ambities van The Dutch Weed Burger!

 

Algemeen Dagblad

Een mooi verslag van de viering van Wereld Oceaan Dag op 5 juni in Hazerswoude-Rijndijk waar we Dutch Weed Burgers bakten en Lisette een workshop over zeewier gaf. Wat een geweldig mooie dag was dit!

Lees meer

Trouw

“Onze missie is zeewier mainstream te maken. We halen het zeewier daarom uit gecontroleerde teelt. Veel duurder dan wanneer we bij wildplukbedrijven zouden inkopen. Maar we gaan toch niet de zee leegroven?” Lees meer

Italiaans magazine Vegan

Een ode aan The Dutch Weed Burger, een lekker recept uit Groente uit Zee en een heel epistel over het verhaal achter onze zeewierburger in het Italiaanse blad VEGAN. Met in de spotlight onze eerste Weed Burger wedding! Thank you Kirsten en Rutger!

Koffietijd

Mark & Lisette schitterden onlangs in de uitzending van Koffietijd. Op Nationale TV vertelden de twee vegan warriors over hun visie op voedsel, de schoonheid en kracht van de plantaardige keuken en natuurlijk waarom zeewier zo belangrijk is voor onze toekomst. Pernille & Loretta waren een en al luisterend oor. Bekijk HIER de uitzending terug.

The Dutch Weed Burger kidsproof bij Samsam

Dianne (11) proeft voor Samsam The Dutch Weed Burger en plukt zeewier in Zeeland. Een mooi staaltje schooltv! Kijk HIER haar filmpje.

Delicious.

delicious. january

DELICIOUS. magazine trapt 2016 af met een schitterende uitgave rijk aan recepten uit Groente uit Zee!

Makkie Mulder beschrijft het al in haar voorwoord, zeewier is het voedsel van de toekomst en trend food van 2016. De delicious. uitgave van januari is dan ook gevuld met de bijzondere recepten uit Lisettes nieuwste boek Groente uit Zee. Haal m nu!

Hebban.nl

Groente uit Zee

ZEEWIER IS EEN PARELTJE

Lisette Kreischer is expert op het gebied van veganistische voeding en inspireert mensen met haar kookboeken mee te gaan op een plantaardig eetavontuur. Onlangs verscheen haar nieuwste boek ‘Groente uit zee’, over duurzame zeewierteelt. Hebban sprak met haar over de toekomst van de planeet én die van haarzelf.