Geen categorie

Wij wonnen de Vegan Award voor Beste Nieuwkomer!

Fantastisch nieuws: onze gloednieuwe Dutch Weed Burger Joint won op 29 oktober de Vegan Award voor Beste Nieuwkomer! Lees er alles over in het officiële nieuwsbericht van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme.

Zeewier is de groente van de toekomst

“De komende jaren wordt 5 miljoen euro uitgetrokken om de zeewierteelt in Nederland van de grond te krijgen. “Zeewier is de groente van de toekomst”, zei staatssecretaris Martijn van Dam afgelopen week. ”

“Het is heel gezond. Er zit veel proteïne in: als je het zou telen in zeegebieden die samen vier keer zo groot zijn als Portugal, heb je genoeg eiwitten voor 9 miljard mensen. Het bevat ook relatief veel jodium, waardoor je dankzij zeewier geen gejodeerd zout of brood meer nodig hebt.

Lees verder

 

Italiaans magazine Vegan

Een ode aan The Dutch Weed Burger, een lekker recept uit Groente uit Zee en een heel epistel over het verhaal achter onze zeewierburger in het Italiaanse blad VEGAN. Met in de spotlight onze eerste Weed Burger wedding! Thank you Kirsten en Rutger!

The Dutch Weed Burger in de Rotterdam Hotspot Top 10!

The Dutch Weed Burger

Op 20 maart vierde Rotterdam 75 jaar wederopbouw. En duurzaam ook. Good & Green Guides lanceerde in het kader van deze feestelijke dag de duurzame top-10 Rotterdam: het leukste restaurant, de gezelligste bar, het mooiste hotel etc. Op nummer vier van deze lijst staat De Burgerclub! Waarom? Ze serveren The Dutch Weed Burger ;-).