Purpose Award 2016!

18
nov
2016
Share on FacebookTweet about this on Twitter

Donderdag 17 november 2016 was het Purpose Day en werd de Purpose Award 2016 uitgereikt aan het bedrijf dat volgens de jury de grootste purpose belofte van 2016 is. Purpose, oftewel zingeving, wordt gezien als het fundament voor betekenisvol ondernemen. Betekenisvol ondernemen is het ondernemen van de toekomst.

Mark mocht pitchen samen met MUD Jeans en Take Care BNB. The Dutch Weed Burger werd geselecteerd als de winnaar van de Purpose Award 2016! De selectiecriteria van de jury waren de purpose van de onderneming, de huidige en toekomstige impact, de moed die de onderneming toont om hun bestaansrecht te claimen en de eerste stappen van aangetoonde succes.

De prijs is €10.000 te besteden aan consultancy op het vlak van strategie, positionering, organisatieontwikkeling en leiderschap/teamontwikkeling bij De Droomfabriek en een rapportage door The Optimist.

Mark:

“Tijdens zo’n pitch gieren de ‘fight or flight’ hormonen door je lijf. Het is voor ons echt te gek om deze erkenning te krijgen voor wat we met The Dutch Weed Burger doen!Zeker tijdens Purpose Day in de Impact Hub. In sommige branches word je pas gewaardeerd met een giga omzet. Maar het leuke aan purpose-driven organisaties is dat men juist naar de missie, werkwijze en (potentiële) impact kijkt.”