ONZE WEED SAUCE EMMERS

05
nov
2015
Share on FacebookTweet about this on Twitter

We hebben dromen, sommige beleven we, sommige werken we aan.Zo willen we bijvoorbeeld dat plastic volledig verdwijnt uit de voedselketen (eigenlijk dat het überhaupt verdwijnt). Echter, we zijn tijdens het gehele Dutch Weed Burger proces aangelopen tegen zaken die wij wel wensen, maar die nog niet mogelijk zijn, zoals het gebruik van 100% biologisch afbreekbaare saus emmers. We zijn te klein, we hebben niet genoeg geld, de industrie heeft geen oplossingen, etc. Uiteraard moeten we dan kiezen voor een minder duurzame oplossing, maar werken we tegelijkertijd aan een duurzame oplossing en tot die tijd recyclen we tot we een ons wegen (en met saus emmertjes kun je hele leuke dingen doen!). We nodigen daarom alle Dutch Weed Burger serverende restaurants uit hetzelfde te doen en nodigen jou uit om te letten op het gebruik van plastic in het dagelijks leven!